Oldal kiválasztása

Rólunk

Bemutatkozik a

Kovács Pékség

^

2023

Új látványpékség

A folyamatos fejlődés elkötelezett hívei vagyunk. Ennek eredményeképpen már negyedik látványpékségünket nyitjuk meg. A bólyi és a két pécsi üzlet mellett ezentúl Mohácson is elérhetőek vagyunk.

^

2016

Régóta várt fejlesztés

Uniós források bevonásával új forgó kemencét és dagasztógépet üzemeltünk be. A pékség életében először sikerült a legmodernebbnek számító német gépet beüzemelni. Ezzel párhuzamosan az informatikai háttér is fejlesztésre került, ami által egy modern családi pékséget tudhatunk magunkénak.

^

2013

Újabb bővülés, újabb termékek

Boltokat nyitottunk Pécsen, amelyek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a pékségünket szélesebb körben is megismerjék. A bolthálózat bővülése mellett a termékskálánk is jelentősen átalakult. Az egészségtudatos táplálkozás támasztotta igényekre válaszként rozsos, magvas és szénhidrát-csökkentett termékeket vezettünk be nagy sikerrel.

^

2011

Műszaki fejlesztés

Jelentős műszaki fejlesztés következett be ebben az esztendőben. Ekkor pályázati forrásokat is igénybe véve – az energiatakarékosság és a minőség jegyében – új gőzcsöves kemencét és kifligépet helyeztünk üzembe.

^

2003

Korszerűsítés

Az európai uniós csatlakozás miatt tovább bővítettük raktározási kapacitásunkat, valamint új szociális helyiséget és irodát alakítottunk ki. Továbbá saját boltokat nyitottunk vidéken és Pécs irányába is elkezdtünk szállítani.

^

1998

Új termékek, új régió

Az 1990-es évek végén termékpalettánkon megjelentek a leveles tésztából készült édes sütemények, úgy mint a kakaós csiga, a túrós táska, a lekváros táska és a búrkifli. A szállítási terület is tovább nőtt, a villányi régió mellett Mohácsra is elkezdtünk szállítani.

^

1993

Üzemi fejlesztések

Ebben az esztendőben duplájára növeltük az üzem területét. Új kemencét, dagasztógépet, valamint szállítójárműveket helyeztünk üzembe. Ezzel párhuzamosan a termékpaletta is bővülésnek indult. A kenyér mellett üzemünk egyik legfontosabb terméke a tejes kifli lett, amely kifejezetten kedvelt lett a környéken.

^

1989

Elindult a Kovács Pékség

A bólyi Kovács Pékség 1989. június 6-án kezdte meg működését. A rendszerváltás hajnalán, amikor új lehetőségek nyíltak a piacon apukám, Kovács Kálmán úgy döntött, hogy befejezi a Baranya Megyei Sütőipari Vállalatnál a 18 évre visszatekintő pályafutását és saját pékséget alapít. A kezdet kezdetén még csak kenyeret és lepényt készítettünk kovászos technológiával, amelyet helyben értékesítettünk. A jó kenyérnek hamar híre ment és a termelés 2-3 éven belül jelentősen felfutott.

Életképek

A pékség mindennapjai

Pécs, Jókai u. 21.

Hétfő-Péntek: 06:30 - 18:30
Szombat-Vasárnap: Zárva

Pécs, Páfrány u. 4.

Hétfő-Péntek: 05:00 - 13:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Bóly, Hősök tere 8/A

Hétfő-Péntek: 05:30 - 17:00
Szombat: 05:30 - 12:00
Vasárnap: Zárva

Mohács, Dózsa György u. 6.

Hétfő-Péntek: 05:30 - 17:30
Szombat: 06:00 - 12:00
Vasárnap: Zárva